Cura de slabire ramane vesnic subiect de discutie intre femei, chiar daca nu sunt de fapt interesate de asta, chiar daca sunt fericite sau triste ca nu le asteapta nimeni acasa sa le zapaceasca mintea cu intamplarile de peste zi.

Am tot ascultat povesti in privinta slabitului minune, le mestec incet, abordand o mina serioasa, cat timp in mine, eu insami ma pravalesc de ras de pe varful celor mai inalti munti. Sunt o exploratoare, ce mai?! 😀
Ieri, cat timp mancam trista o salata cu … salata, ma intreaba o domnita cum imi merge dieta.
Merge, sta, eu ma tin de treaba, asta e?!

Cu Stai sanatos pe net am ramas undeva la 66 kg, insa au cam trecut ceva saptamani de cand am incheiat programul respectiv si m-am grabit sa mai pun la loc cateva, deh, am luat-o iar de la capat cu nopti nedormite si mancat aiurea. Acum am undeva la mai putin de 66 si targhetul este sa ajung pana in Iunie la 60.
Tinand cont de faptul de duminica pana astazi am dat jos 1,5 kg sunt sigura ca am toate sansele din lume ca acest lucru sa se intample 😉

Asta ca sa stii, sa imi mai amintesti uneori! prajituri

Vai de capul meu, am dat-o numai pe salate, fructe, orez fiert si carne slaba fiarta, am inceput sa am vedenii. Deocamdata nu vorbesc singura, dar si daca as face-o nu s-ar pune, v-as minti ca aveam ceva de spus pestilor care stau cuminti in acvariul din bucatarie. 😀

Dupa ce i-am insirat eu fetei care ma admira prelung cum mananc salata, bleah?! tot meniul, mi-a marturisit ca este foarte trista ca de doua saptamani nu mai slabeste si se cam chinuie.
-Dar tu ce mananci?

Dupa ce a terminat de marturisit 😀 un meniu alcatuit din supe-ciorbe fara grasimi (zice ea), niste covrigi si cereale cu lapte, iaurt, taitei si senvisuri seara, pana si salatei din fata mea i se facuse foame.

Sa fim seriosi, nu este atat de simplu de tinut o cura de slabire sanatoasa. Majoritatea dietelor nu au succes, pentru ca au combinatii proaste, forteaza organismul si dupa ce termini asa zisa dieta adaugi 10+

salata cu fructe

Iar ma pierd in detalii.
Dupa insiruirea meniului cu pricina, pe masa au fost puse niste prajituri, de data aceasta de un nene care voia sa

imbuneze femeile care se perinda prin incaperea cu pricina.
Ia ghiciti cine a mancat din ele?

Indiciu: nu eu! 😛

La toti ne e greu! ::))

In fine, despre salata cu fructe ma mai gandesc daca va scriu sau nu. Sa scriu? 😛

Cert este ca daca vrei sa slabesti sanatos e cazul sa te apuci si de sport. Eu merg pe bicla de fiecare data cand imi permite vremea, m-am apucat si de alergat si in plus fac exercitii acasa.

Asa cum scriam si intr-un alt articol legat de sanatate, somnul este un factor important intr-o buna functionare a metabolismului.

Sunt pasi simpli pe care trebuie sa ii urmezi. Parerea mea este ca vorbele despre dieta nu te ajuta in lupta cu kg in plus si nici cu propria vointa.

Ai tinut vreodata o cura de slabire? Cum ai grija de sanatatea ta?
Vreau sa stiu cat mai multe retete de viata frumoasa, asa ca te rog sa imi scrii si secretele tale 🙂

Dieta si stil de viata sanatos

Comments

Etichetat pe:                    

2 comentarii la „Dieta si stil de viata sanatos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.