Ca nu imi gasesc locul este deja bine stiut, ca ma plictisesc linistea sau inactivitatea nu ar fi noutati, de asemenea pentru cei care ma cunosc.
Faptul ca HotCity.ro mi-a oferit sansa unui internship reprezinta provocarea perfecta.
Internshipul se desfasoara pe durata lunii februarie si sper ca cititorii HotCity sa guste din modul meu de a scrie si subiectele abordate sa le fie pe plac.

Primul articol HotCity din cadrul acestui internship este reprezentat de catre interviul pe care l-am facut cu unul dintre solistii trupei Karma si veteran al acesteia, Tica Lumanare, dupa un concert.

Folk is not dead

iYli: Ce-ti inspira 14 februarie?

Tica Lumanare: Ziua infiintarii trupei Karma in 1992. Piesele noastre sunt preponderent de dragoste si chiar daca ziua in sine nu are legatura cu Sfantul Valentin, de care in acea perioada nu se stia in Romania, poate nu este o simpla intamplare. Eu cred ca totul este predestinat , pana si alegerea de a canta sub numele de Karma a fost scrisa acolo undeva in ….destin….

iYli: De ce stie lumea atat de putin despre omul de teatru Tica Luminare?

Tica Lumanare: Sunt angajat al Teatrului Valah din Giurgiu doar de doi ani si am ca si activitate principala compunerea muzicii de teatru, iar secundar actoria. Inainte am avut doar cateva colaboraricu acesta. Pasiunea mea, principala, ramane insa chitara care este prezenta dealtfel in numeroase domenii si nu doar ale artei. Ma bucur ca aceasta hrana sufleteasca imi poate asigura totodata si o viata decenta din punct de vedere material, culmea, in acesta perioada de criza, chiar din ce in ce mai bine!!!

citeste mai departe…

Ei bine, m-am ingrasat!
Cum nu ma ascund dupa deget si nu incerc sa fiu mai mult decat ce sunt deja, fara nici un complex, dar cu o foame teribila dupa cateva zile de salata cu varza, am scris despre dieta mea fantoma, intr-un al doilea articol, in cadrul internshipului la HotCity.

Ce urmeaza dupa varza?


Trebuie sa admit ca nu prea sunt in apele mele zilele astea.

Acum ceva vreme am primit o leapsa care m-a facut sa scot de la naftalina niste poze. Vorba vine naftalina, ca au trecut doar cativa ani de cand le-am facut.

M-am enervat, m-am intristat, ce mai, am trecut prin toate starile unei femei tipice si aflata in fata crudei realitati.

Am hotarat sa o iau mai usor….citeste mai departe….

E o vorba care spune ca despre sex nu vorbesti, ci il faci.
Insa cat de mult iti condimentezi drumul catre nopti fierbinti in care vrei sa simti visele cu ochii deschisi?

Cum v-am obisnuit deja cu articole legate de sex sau de jocurile sexuale, nu putea sa lipseasca acest subiect dintr-un al treilea articol scris pe HotCity.

Stiu ca pentru unii dintre voi sexul reprezinta inca un subiect tabu, una din activitatile alea care se fac doar cu lumina stinsa si pe sub plapuma, insa eu va spun clar: nu mai fugiti de ce va place atat de mult.
Cu frustrari nu exista evolutie in nimic din ceea ce va doriti de fapt! 😉

Jocul sexualitatii


Hai la tine, imi arunca rapid fataindu-se langa scaunul inalt pe care m-am asezat.

Sunt plictisita, mi-e somn, nici eu nu mai stiu ce vreau.

Daca as putea sa ma teleportez fix in pat, eventual gata adormita, ce bine ar fi.

Caut ametita pachetul de tigari pe masa , scot o tigara in sictir, mi-o aprind.

Ii arunc o privire.

Hai la mine ca sa ce? L-as intreba cumva fara chef….citeste mai departe…

Ne citim si saptamana viitoare pe HotCity.ro
Pana atunci iYli va pupa pe palarie! 😉

Internship la HotCity

Comments

Etichetat pe:                                    

Un comentariu la „Internship la HotCity

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.