Fiecare dintre noi avem nevoie de afectiune fie ca recunoastem acest lucru fata de noi insine sau nu.
Fiecare dintre noi avem nevoie de vorbe frumoase si de pace chiar daca purtam masti de monstrii urbani.
Fiecare dintre noi iubim si radem, ne stergem pe ascuns lacrimile si incercam sa mergem mai departe.

***

Sunt lucruri superficiale si lucruri care sunt facute cu adevarat pentru tine. Ideal ar fi sa ai discutia acea sincera cu sufletul tau, sa te intelegi si sa cunosti cu adevarat ce vrei. Si apoi nimic nu te va mai rani, lucrurile superficiale raman la locul lor, iar cele cu adevarat importante ies la suprafata.
De la vis la actiune se schimba o intreaga stare si nu te vei mai plange ca viata este grea, ca oamenii sunt rai si ca ranesc, iar maine este de culoare neagra pentru vecie.
Cunoasterea de sine aduce impacarea cu ceea ce se intampla in jurul nostru, in noi si cu noi, frustrarile sunt eliminate. Iar refuzul din start vis-a vis de un lucru nu va mai inchide paleta culorilor, pentru ca nu va mai exista.
Nimic nu sta sa te astepte pe tine, sa iti deschida usi si sa-ti ofere dupa – flori si bomboane. Nici nu ar avea sens, pentru ca atunci evolutia este inexistenta si ne imbatam cu cidru rece- care oricum nu prea are efect pe durata lunga.
Evolutia inseamna constientizarea lucrurilor pe care le faci, iar in cazul acesta nu pot sa accept ca ar mai exista rautati si dureri de cap. Nu accept ca oamenii in esenta lor sa fie urati, sa fie rai, sa fie grosolani si mojici.
Cred intr-o lume frumoasa, o lume sincera si cred ca nu conteaza ce spui in masura in care stii sa o spui, in masura in care vorbele tale sunt imbracate in matase si nu au in prelungirea lor flori de ciulin mov.
Cred intr-o lume care respecta idei, care respecta dorinte si stie ce vrea mai mult decat orice.
Lumea este o poveste si nu imi spune ca este o prostie si ca sunt nebuna pentru ca nu ai sa ma schimbi. Ramane durere doar daca vrei sa ramana, doar daca vrei sa nu asimilezi frumosul doar pentru ca te pune pe gandit – si alegi din start doar ce este mai simplu.
Fiecare dintre noi avem nevoie de afectiune fie ca recunoastem acest lucru fata de noi insine sau nu.
De strangerea aceea prieteneasca in brate si de un zambet frumos.
Nu iti fie teama sa le oferi sau sa le primesti!

respect

Vorbe frumoase si afectiune

Comments

6 comentarii la „Vorbe frumoase si afectiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.